Kategóriáink

Bejelentkezés

Kosár tartalma

 x 
A kosár üres

Gyorskereső


Hírlevél


*  Email:
    Vezetéknév:
    Keresztnév:
    Tel.:
*  Írja be a kódot:

ÜZLETSZABÁLYZATSZÁLLÍTÁSI, VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A Tomaso bútordesign örömmel üdvözli Önt vásárlói között!

MINŐSÉG ÉS ELEGANCIA!Saját műhelyben szakképzett asztalosokkal és lakatos szakemberekkel dolgozunk.Tömör fa és kovácsoltvas bútorok igények, kérések, ízlések szerint.Igény esetén a már meglévő bútorok színéhez, stílusához legyártjuk bútorát.Vállaljuk egyedi tervezését és kivitelezését,belsőépítészeti munkákat, valamint régi de önnek értékes bútorainak javítását ,újrafényezését.Csak és kizárólag első osztályú, kiváló alapanyagokkal dolgozunk.Komplett belső terek kialakítása tervezéstől a kivitelezésig.A lakás összes helyiségébe fellelhető valamilyen szép elegáns bútordarab, kiegészítő.Termékeink elkészítési ideje 2-6 hétl.

Mielőtt megrendelését elküldi, mindenképpen olvassa át alaposan az alábbi vásárlási feltételeket!


1. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

1.1 A Tomaso bútordesign webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.


1.2 A Tomaso bútordesign webáruházában a rendelés történhet elektronikus levélben, azaz e-mail címre küldött levélben is.
Elektronikus levélben történt megrendelés esetén kérjük megadni:
- Megrendelő neve
- Szállítási cím (ahol hétköznap 8-17 óra között megtalálható), számlázási cím
- Megrendelt termékek neve, darabszáma
- Aktív e-mail cím
- Aktív telefonszám
- Személyes átvétel vagy házhoz szállítás

1.3.1 Minden, a Tomaso bútordesign webáruházba beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről. Ezzel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet -függetlenül a raktárkészlettől - minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába. A megerősítést követően elektronikusan visszaigazoljuk a megrendelést. Amennyiben probléma merülne fel rendelésükkel, ezt is ilyenkor jelezzük.


1.3.2 A szállítási határidőről/időpontról a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk vásárlóinkat.


1.3.3. Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor esetleg nincs raktáron tájékoztatást küldünk a termék várható szállítási időpontjáról.1.4 A Tomaso bútordesign webáruházban megrendelt termékek szállítási költsége országosan bruttó 2500 Ft megrendelésenként (bármennyi terméket tartalmazhat a megrendelés), amely összeg a megrendelés végösszegében megjelenik. Ez az összeg tartalmazza a szállítás, illetve az utánvétes fizetés költségét.
A Tomaso bútordesign csomagolási költséget nem számít fel a beérkezett megrendelésekre. Amennyiben a vásárlási érték eléri vagy meghaladja a bruttó 100.000- forintot, a szállítási költséget átvállaljuk!

1.5 A Tomaso bútordesign online áruházban megrendelt termékek fizetése utánvéttel történik, futárral történő szállítás esetén a futár részére, személyes átvétel esetén átvételkor készpénzben.

1.6 A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen.

1.7 A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag és az áru sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni, az ellenértéket kifizetni.

1.8 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

1.9 A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is lehetséges egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel.

1.10 A személyes átvételre kért megrendelések esetén a beszállítási értesítőt követően a Tomaso bútordesign 3 hétig tárolja a megrendelést, a 3 hét lejárta előtt értesítést küldünk megrendelőinknek. Amennyiben az értesítésre nem érkezik válasz a megrendelés átvételét illetően elektronikusan vagy telefonon, vagy a határidőn belül a megrendelő nem veszi át a megrendelést, a termékek újra kínálatba kerülnek és töröljük a megrendelést.

1.11 Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Tomaso bútordesign termékek forgalmazóját kártérítési kötelezettség NEM terheli.

1.12 Az eladó adatai:
- Cégnév: Tomaso bútordesign
- Székhely: 1046 Budapest Fóti út 56
- Adószám: 66432166-1-41
- Bankszámlaszám: 11707103-20000095
- E-mail cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


2. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

2.1 A bemutatott termékek
2.1.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a Tomaso bútordesign a felelős. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett internetes vagy akciós ár, amely tartalmazza az Áfá-t és a szállítási költséget is. A Tomaso bútordesign az árváltozás jogát fenntartja.
Mivel a Tomaso bútordesign által forgalmazott termékek nagy része rusztikus, kézi munka eredménye, a mintától való minimális szín-, minta, illetve méreteltérés megengedett.

2.4.2 Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre értesítést küldünk.


2.5 Garancia, szavatosság
2.5.1 Az eladó olyan termékeket értékesít, amelyek I. osztályúak és rendelkeznek a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.


2.5.3 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha a vevő számlával igazolja, hogy a hibás terméket az eladó értékesítette.


2.5.4 Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

2.5.5 Az eladó a megvásárolt termékre 6 hónap teljeskörű garanciát, szavatosságot vállal. ( szállítás költsége, javítás költsége, csere költsége az eladót terheli )

2.5.6 A garancia lejárta után minden költség a Vásárlót terheli.
2.6 Vásárlástól való elállás joga


2.6.1 A vevő jogosult a megrendeléstől számított 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben vagy telefonon jelezni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.


2.6.2 Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Tomaso bútordesign üzlet részére visszajuttatni, a Tomaso bútordesign nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.


2.6.3 Vásárlástól való elállás esetén a Tomaso bútordesign köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.


2.6.4 A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.


2.6.5 A Tomaso bútordesign kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.


2.6.6 A Tomaso bútordesign követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


2.6.7 Bruttó 75.000.-Ft feletti vásárlás esetén 50% előleget szükséges átutalni vagy bármely üzletünkben befizetni.


3. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

3.1 A felelősség korlátozása
3.1.1 A Tomaso bútordesign online áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.


3.1.2 A Tomaso bútordesign online áruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Tomaso bútordesign online áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.


3.1.3 A Tomaso bútordesign online áruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az online áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.


3.1.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.


3.1.5 Egyedül a vásárló felelős a Tomaso bútordesign webáruházhoz való kapcsolódásáért és az online áruházban való vásárlásért.


3.1.6 A Tomaso bútordesign webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.


3.1.7 A Tomaso bútordesign webáruház megváltoztathatja az árakat, határidőket. A változás az online áruházban történt megjelentetés időpontjától lép életbe.


3.1.8 A Tomaso bútordesign webáruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Tomaso bútordesign online áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Tomaso bútordesign online áruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.


3.1.9 Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Tomaso bútordesign webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.


3.1.10 A Tomaso bútordesign webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Tomaso bútordesign webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.


3.1.11 Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Tomaso bútordesign webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


4. SZEMÉLYES ADATOK

4.1 A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

4.2 A Tomaso bútordesign online áruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja azon adatokat, amelyek a teljesítéshez szükségesek. Az alvállalkozók a Tomaso bútordesign online áruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

5. MEGRENDELÉS FOLYAMATA

Az alábbi útmutatóval kívánunk segítséget nyújtani Megrendelőinknek.

1. lépés: Termékek rögzítése a kosárban
2. lépés: Megrendelés feladása
3. lépés: Számlázási, szállítási adatok kitöltése
4. lépés: Vásárlási feltételek
5. lépés: Megjegyzés a megrendeléshez

Amennyiben bármilyen kérése, információja van megrendelésével vagy a kiszállítással kapcsolatban, kérjük, a Megjegyzés dobozba írja be!

A webáruházban a bruttó kifizetendő összeg jelenik meg, mely a szállítási díjat is tartalmazza.


Kellemes vásárlást kívánunk!
 
Tomaso bútordesign